Asiakkaitamme

BSTR Luova Konttori Perintäritari asiakasreferenssi

“Siitä lähtien, kun olemme Perintäritarin apua hyödyntäneet, meidän ei ole tarvinnut hetkeäkään miettiä miten asiakkaitamme kohdellaan. Luottamus heihin on sataprosenttinen”

Tero Luoma, BSTR Luova Konttori Oy

Doorway Finland Perintäritarin asiakasreferenssi

“Perintäritarin tapa huomautuksien ja perinnän hoitamiseen on todella asiakaslähtöinen. Heidän toimintatapansa sopii yrityksemme arvoihin ja näin haluamme ja voimme mahdollistaa asiakassuhteiden jatkumisen. Yhteistyö on helppoa ja mukavaa.”

Olli Kellokoski, Doorway Finland Oy

https://doorway.fi/


ER-pakkaus Perintäritarin asiakasreferenssi

Olemme tehneet yhteistyötä jo 90-luvulla. Meille on tärkeää, että saataviemme perintä on ystävällistä, ymmärtäväistä ja asiakkaitamme kunnioittavaa. Ritarit hoitavat tehtävänsä nopeasti ja luotettavasti ilman meidän ponnisteluja. He onnistuvat hyvin tehtävissään”

Tommi Rantala, ER-Pakkaus Oy

https://er-pakkaus.fi/


FinNero Perintäritarin asiakasreferenssi

“Meille tärkeintä on asiakaslähtöinen palveluasenne ja tässä Perintäritari onnistuu hienosti. Voimme luottaa, että hommat hoituvat ja yhteydenpito on helppoa.”

Tarja Keen, FinNero Oy

https://finnero.fi/


Gallant Perintäritari kumppani

”Perintäritari on täyden palvelun perintätoimisto. Perinnän hoitaminen on tehty meille helpoksi, kun vain itse hoidamme perittävät laskut tiedoksi ritareille. Saamme itse jäädä vain odottelemaan perinnän tulosta. Perintäritari huomioi hyvin meidät toimeksiantajat kuin myös itse velalliset.”

Henna Pihlajaniemi, Gallant Oy

https://gallant.fi/


Goodio Perintäritarin asiakasreferenssi

“Saimme Juhasta täsmärekrytoinnin taloushallintoomme, kun työmäärämme kasvoi nopeampaa kuin olimme arvioineet. Hän hoiti aktiivisella otteella myynti- ja ostolaskut sekä maksuvalvonnan meitä ja asiakkaitamme palvellen. Arvostamme vastuullista, avointa ja läpinäkyvää kumppania. Sen me Perintäritarista saamme.”

Jonni Sinkkonen, Goodio

https://goodiochocolate.com/


Koti Puhtaaksi Perintäritari Asiakasreferenssi

“Verraten aiempaan, isoon toimijaan, olemme kerrankin kokeneet saavamme palvelua. Tiedämme selkeästi hinnan mitä perintä meille ja velalliselle kustantaa”

Saana Tyni, Koti Puhtaaksi Oy

https://kotipuhtaaksi.fi/


Kymenlaakson Taksi Perintäritari kumppani

“Perintäritari hoitaa erääntyneiden saatavien prosessin muistutuksista lähtien, mikä on tehostanut merkittävästi maksuvalvontaamme. Henkilökohtainen palvelu kerää kiitosta niin meiltä kuin asiakkailtammekin.”

Timo Liikanen, Kymenlaakson Taksi Oy

https://kymenlaaksontaksi.fi/


Mattokymppi Perintäritari asiakasreferenssi

“Yhteydenpito on ollut helppoa ja mutkatonta sekä tulokset ovat olleet hyviä. Jussilta on ollut helppo kysyä ennakkoon mielipiteitä ja siten olemme välttyneet luottotappioilta”

Thomas Leppänen, Mattokymppi Oy

https://www.mattokymppi.fi


NYQS Perintäritari asiakas

”Yksityisellä turvallisuusalalla luotettavuus on liiketoimintojen elinehto. Jos menetämme luottamuksen yhdeltä niin todennäköisesti menetämme sen monelta. Luottamus ritareihin on 100%. Ennen kaikkea voimme olla varmoja, että asiakkaitamme palvellaan eikä vain rahasteta. Näin ollen asiakkaidemme luottamus meihin säilyy ja liiketoiminta kasvaa.”

Rami Takamaa, NYQS Oy

https://nyqs.fi


Phorest Perintäritari asiakasreferenssi

“Perintäritari on auttanut meitä parin vuoden ajan sekä maksumuistutuksissa että saatavien perinnässä. Olemme heidän avullaan saaneet hyvin tehostettua kassavirtaa ja vähennettyä perinnän tarvetta. Asiakkaan palvelua isolla peellä.”

Tommi Harju, Phorest Finland

https://phorest.com/fi/


Rs-Tili Ky Perintäritari asiakaskokemus

”Olemme käyttäneet Perintäritarin palveluita n. 10 vuotta ja olleet tosi tyytyväisiä palveluun. Homma hoituu nopeasti ja ilman isompia ponnisteluita taholtamme. Lisäksi palvelun luonne on fiksua kaikkia osapuolia kohtaan.”

Raija Saarivirta-Kut, RS-Tili Ky

https://rs-tiliky.fi/


Seinäjoki KTK Perintäritarin asiakasreferenssi

“Toimintamme kivijalkana toimii asiakaspalvelu, laatu ja joustavuus. Juuri nämä täyttyvät hienosti myös Perintäritarilla. Mutkatonta ja läpinäkyvää toimintaa.”

Jani Latvala, Seinäjoen KTK Oy

http://www.seinajoki-ktk.fi/


Tilitoimisto Lemon Tree Perintäritari asiakas referenssi

“Olemme tehneet jo useamman vuoden yhteistyötä Perintäritarin kanssa ja yhteistyö on sujunut aina erinomaisesti.Perintäritari hoitaa puolestamme maksumuistutukset sekä vapaaehtoisen perinnän. Resurssiemme säästämisen lisäksi laskujemme kiertoaika on nopeutunut ja homma hoituu ammattitaitoisesti sekä inhimillisesti, mistä olemme saaneet asiakkailtammekin hyvää palautetta. “

Jon Grönholm, Tilitoimisto Lemon Tree Oy

https://lemontree.fi/


Uudenmaan vaihtolavakuljetus Oy Perintäritari referenssi asiakas

“Olemme olleet todella tyytyväisiä Perintäritarin toimintaan. Arvostamme hyvää asiakaspalvelua ja sitä olemme saaneet. Todella helppo pitää yhteyttä ja homma toimii. Luotamme myöskin että asiakkaamme huomioidaan samoin.”

Pasi Karesto, Uudenmaan Vaihtolavakuljetus Oy

https://uvk.fi/


Vertics Perintäritari yhteistyö

“Perintäritari on useiden perintäyhtiökokeilujen jälkeen ainoa talo kenen kanssa haluamme jatkaa ja syventää yhteistyötämme. Erityisesti pisteet saa osaava ja tilanteen tasalla oleva henkilöstö”

Atte Pohjanmaa, Vertics Oy

https://vertics.co/


VV-Kuivaus Perintäritarin asiakasreferenssi

“Yhteistyöhön lähteminen oli helppo päätös, sillä jaamme Perintäritarin kanssa samanlaisen arvomaailman ja reilun tekemisen meiningin. Meidän omissa töissä lähtötilanne on aika usein samanlainen: ”negatiivinen tapahtuma pitäisi onnistua kääntämään positiiviseksi asiakaskokemukseksi”. Tässä tehtävässä Ritarit ovat onnistuneet ja olemme yhteistyöhön erittäin tyytyväisiä”

Janne Haapamäki, VV-Kuivaus Oy

https://vv-kuivaus.fi


Blogikirjoituksiamme aiheesta

“Vuosi 2020 – Laatu, standardit ja uskolliset asiakkaat”

5.1.2021

“Perintä velallisen näkökulmasta”

19.11.2019

“Asiakasuskollisuus on merkityksellisimpiä mittareitamme”

29.10.2019

“Mitä hyötyä on hyvän perintätoimiston käyttämisestä yritykselle?”

9.2.2017