Asiakkaitamme

BSTR Luova Konttori Perintäritari asiakasreferenssi

“Siitä lähtien, kun olemme Perintäritarin apua hyödyntäneet, meidän ei ole tarvinnut hetkeäkään miettiä miten asiakkaitamme kohdellaan. Luottamus heihin on sataprosenttinen”

Tero Luoma, BSTR Luova Konttori Oy

https://www.bstr.fi


 

Gylling accounting Perintäritari asiakasreferenssi

“Perintä ei ole koskaan helppoa tai mukavaa, joten haluamme sen hoidettavan asiakaslähtöisesti. Meidän tarvitsee vain lähettää laskut Perintäritarille ja he hoitavat loput. Hommat eivät ole koskaan jääneet puolitiehen vaan tiedämme koko ajan missä mennään. Ritarit on helppo tavoittaa”

Anniina Rajamäki, Gylling Accounting Oy

https://www.gylling.fi


 

Koti Puhtaaksi Perintäritari asiakasreferenssi

“Verraten aiempaan, isoon toimijaan, olemme kerrankin kokeneet saavamme palvelua. Tiedämme selkeästi hinnan mitä perintä meille ja velalliselle kustantaa”

Saana Tyni, Koti Puhtaaksi Oy

https://www.kotipuhtaaksi.fi


 

Lawtax Oy Perintäritari asiakasreferenssi

“Olemme Lawtax Oy:ssä hyödyntäneet Perintäritarin apua saatavien perinnässä 2017 vuoden alusta lähtien ja olemme erittäin tyytyväisiä heidän tapaansa toimia. Perintäritarin hyödyntäminen perinnässä on myös vastuullista oman asiakkaan huomioimista.”

Ari Valtonen, Lawtax Oy

http://www.lawtax.fi


 

Mattokymppi Perintäritari asiakasreferenssi

“Yhteydenpito on ollut helppoa ja mutkatonta sekä tulokset ovat olleet hyviä. Jussilta on ollut helppo kysyä ennakkoon mielipiteitä ja siten olemme välttyneet luottotappioilta”

Thomas Leppänen, Mattokymppi Oy

https://www.mattokymppi.fi


 

Unrealer Perintäritari Asiakasreferenssi

“Perintäritarin huikea palveluasenne vakuutti ensimetreistä lähtien. Perintä tuntui aiemmin etäiseltä ja raskaalta prosessilta, joten se jäi usein tekemättä. Nykyään voimme luottaa, että homma hoituu sekä meidän että asiakkaidemme suuntaan ylivertaisen asiakaskokemuksen saattelemana”

Tuomas Kankaanpää, Unrealer Oy

https://www.unrealer.com


ETUSIVU
Tarinamme
Palvelumme
          Asiakkaitamme
Kumppanimme
Missio, Visio & Arvot