Yhteistyökumppaneitamme

  1. Sähköinen taloushallinto
  2. Luottopäätökset ja käteiskauppa
  3. Laki- ja asianajotoimistot
  4. Kansainvälinen perintä
  5. Laskurahoitus
  6. Yrittäjyys
  7. Talouskasvatus ja talousongelmat
  8. Hyväntekeväisyys

1. Sähköinen taloushallinto


Fennoa Perintäritari kumppani

Löydymme Fennoan taloushallinnon ohjelmistosta maksumuistutusten ja saatavien perinnän kumppanina yhden painikkeen takaa. Sen myötä Fennoan käyttäjien on erittäin helppoa ja nopeaa siirtää toimeksiannot Perintäritarin hoidettavaksi ja tilityksemme kohdistuu alkuperäisellä viitenumerolla oikein järjestelmässä.

Fennoa Oy on vuonna 2014 perustettu täysin kotimaisessa yksityisomistuksessa oleva yritys. Yrityksen tuote, Fennoa, on taloushallinnon kokonaisratkaisu tilitoimistoille, jotka tarjoavat ohjelmiston yhteiskäyttöön pk-yritysasiakkailleen. Fennoaa käytetään jo yli tuhannessa yrityksessä satojen tyytyväisten kirjanpitäjien ja yrittäjien toimesta. Se toimii täysin ylläpidettynä pilvipalveluna ja sen käyttäminen on helppoa ja onnistuu millä tahansa internet-selaimella.

https://www.fennoa.com/


Apix laskumappi Perintäritari kumppani

Vuonna 2020 verkkolaskutus tulee kasvattamaan suosiotaan, kun yritykset voivat pyytää laskunsa ensisijaisesti verkkolaskuina (1.4.2020 eteenpäin). Apixin Laskumappi on palvelu, joka ylläpitää laskutuksen ohessa myös tuote- ja asiakasrekisteriä. Pystyt lähettämään ja/tai vastaanottamaan laskut joko verkko- tai paperilaskuna. Maksat ainoastaan lähetetyistä laskuista Apixin hinnaston mukaisesti. Mikäli tulee tarve siirtää laskuja perintään, löydymme Laskumapista kumppanina yhden painikkeen takaa.

Aloita verkkolaskutus ja verkkolaskujen vastaanotto helposti, nopeasti ja ilman suuria kustannuksia Apixin avulla. Apix digitalisoi myös kaikki toimitusketjuihisi liittyvät bisnesdokumentit, kuten tilaukset, vahvistukset ja laskut.

https://apix.fi/laskumappi/


2. Luottopäätökset ja käteiskauppa


Suomen Asiakastieto Perintäritarin kumppani

Luottotappio syntyy luotonantohetkellä. Kaikilla sen jälkeen tehtävillä toimenpiteillä pyritään minimoimaan vahingot. Tämän vuoksi luotonantohetkeen kannattaa kiinnittää erityisen tarkkaa huomiota. Suomen Asiakastieto tarjoaa luottopäätösten tueksi erinomaisia työkaluja, jotta yritykset pystyvät vähentämään luottotappioita ja minimoimaan perintää. Asiakastieto tarjoaa pienyrittäjille neljää selkeää tuoteportfoliota luottopäätösten tueksi.

Suomen Asiakastieto Oy on johtavia digitaalisten yritys- ja luottotietopalvelujen toimittajia Suomessa. Tuotteita ja palveluita käytetään ensisijaisesti riskienhallinnassa, taloushallinnossa, päätöksenteossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. He turvaavat sekä yritysten että kuluttajien toimintamahdollisuudet luottoihin ja kaupankäyntiin liittyvissä asioissa.

https://www.asiakastieto.fi/web/fi/


SumUp Perintäritarin kumppani

Yritykset voivat ehkäistä laskutuksesta syntyviä luottotappioriskejä ja tehostaa taloushallintoa ottamalla käyttöön useampia maksutapoja. Erityisesti B2C-liiketoiminnassa asiakkaiden maksamista voidaan helpottaa SumUp-lukijalla, joka hyväksyy kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Google Payn ja Apple Payn.

Yli miljoona pienyritystä maailmanlaajuisesti luottaa SumUpin palveluun tarjotessaan korttimaksumahdollisuutta asiakkailleen. Käyttöönotto on nopeaa ja helppoa, tilitykset tulevat 2-3 pankkipäivän kuluessa eikä palvelussa ole mitään kiinteitä vuosi- tai kuukausimaksuja. Alla olevan linkin kautta saa SumUpin maksupäätteen itselleen 19€ hintaan.

https://sumup.fi/perintaritari/


3. Laki- ja asianajotoimistot


BLF Asianajotoimisto law.fi Perintäritari yhteistyökumppani

Mikäli saatava on riitainen, emme voi jatkaa saatavan perintää. Näissä tapauksissa olemme suositelleet asiakkaille vaihtoehtona BLF Asianajotoimisto Oy:tä asioiden eteenpäin viemisessä. BLF on ollut meille todellinen LakiRitari.

BLF Asianajotoimisto Oy on valtakunnallisesti toimiva liikejuridiikkaan keskittynyt asianajotoimisto, jonka vahvuuksia ovat ratkaisukeskeisyys, liiketoimintalähtöisyys ja huippuasiantuntemus. BLF hoitaa sopimusjuridiikan ja yrityskauppojen lisäksi myös oikeudenkäyntiasioita 20 vuoden kokemuksella.

https://www.law.fi/


Finsta Asianajotoimisto Perintäritari kumppani yhteistyö

Valitettavasti jokainen yritys ei säily elinkelpoisena haasteiden ylitse ja seurauksena on yrityssaneeraus tai konkurssi. Asianajotoimisto Finsta Oy ja Jouni Gauriloff on ollut luottokumppani sekä meille että asiakkaillemme maksukyvyttömyysmenettelyissä (yrityssaneerauksissa ja konkurssipesien hoitamisessa).

Asianajotoimisto Finsta Oy on ollut aktiivinen toimija, josta huokuu halu auttaa ammattitaitoisesti ja asiantuntevasti sekä meitä että asiakkaitamme kohdatessamme maksukyvyttömiä yrityksiä.

https://finsta.fi/


Waly & Koskinen Perintäritarin kumppani

Toimintamme kasvaessa meille tulee yhä useammin tarvetta ohjata asiakkaille luotettavaa asianajotoimistoa riitaisten saatavien hoitamisessa. Waly & Koskinen on aktiivinen ja ammattitaitoinen yritysjuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto Helsingissä. Heille olemme asiakkaitamme luottaneet ja he ovat luottamuksensa ansainneet.

Waly & Koskinen on asianajotoimisto niin yksityishenkilöille kuin yrityksille. Ensisijaisesti he palvelevat pieniä ja keskisuuria yrityksiä sekä yrittäjiä, ja kaiken toiminnan keskiössä on aina asiakas. Tämä on yksi tärkeimpiä seikkoja, jonka vuoksi Waly & Koskinen on valikoitunut kumppaniksemme.

https://wklaki.fi/


4. Kansainvälinen perintä


Oddcoll Perintäritari kumppani

Koska tarjoamme itse palveluamme Suomen rajojen sisäpuolella, haluamme mahdollistaa asiakkaillemme avun myös kansainvälisessä perinnässä. Olemme Oddcollin suomalainen kumppani ja autamme sen myötä ulkomaalaisia yrityksiä saatavien perinnässä Suomalaisilta asiakkailtaan.

Oddcoll Ab on ruotsalainen riippumaton perintätoimistojen kumppaniverkosto, jossa on yksi perintätoimisto kustakin kohdemaasta huolehtii saatavien perinnästä. Palvelun/alustan avulla yritykset voivat toteuttaa perintää 44 maassa ympäri Eurooppaa. Kuluriskin kantaa perintätoimistot ja vain onnistumisista peritään 9,5% provisio.

https://oddcoll.com/fi/


5. Laskurahoitus


Rahoittaja Corona Capital perintäritarin kumppani

Olisitko valmis maksamaan pienen korvauksen siitä, että saat avoimesta laskusta rahat käyttöösi jopa saman päivän aikana eikä tarvitsisi odottaa suoritusta maksuehtojen mukaisesti kahden viikon tai kuukauden päähän? Corona Capital Oy:n laskurahoitus mahdollistaa nopean rahoituksen pikaisiin tarpeisiin niin yksittäisissä laskuissa kuin isommissa massoissa.

Täysin suomalaisomisteinen Corona Capital Oy (Rahoittaja.fi) auttaa yrityksiä nopeuttamaan kassankiertoa ostamalla yritysten välisiä myyntilaskuja. Lisäksi he rahoittavat yrityksiä myöntämällä yrityslainaa. Heidän erittäin asiakaslähtöinen henkilökunta palvelee niin yrittäjiä kuin yrityksiä ympäri Suomen.

https://rahoittaja.fi/


Perintäritari kumppani Guida Invest

Yritykset tarvitsevat usein nopeasti rahoitusta liiketoiminnalleen, jotta esimerkiksi investoinneista tai palkkakuluista selvitään sovitusti. Laskurahoitus mahdollistaa saatavien kotiuttamisen välittömästi käyttöösi oli maksuehto sitten 7 tai 30 päivää. Guida Invest on ollut luotettava rahoituskumppani asiakkaillemme.

Guida Invest Oy rahoittaa kasvavia ja kehittyviä pk-yrityksiä laskurahoituksella, tilausrahoituksella, leasingilla ja pääomasijoituksilla. Pääinstrumentti on joustava laskurahoitus, jossa laskujen rahoittamiseen yhdistetään limiittityyppinen tilausrahoitus. Joustava factoring-sopimus auttaa asiakkaita kasvussa, sesonkiluonteisen liiketoiminnan pyörittämisessä sekä yllättävissä rahoitustarpeissa. Palvelussa yhdistyvät henkilökohtaisuus, nopeus ja joustavuus.

https://www.guida.fi/


6. Yrittäjyys


Holvi Perintäritari kumppani

Yhteistyöllä haluamme antaa Holvin käyttäjille nopean avun, kun tulee mitä tahansa kysyttävää saatavien perinnästä. Lisäksi tuotamme Holvin asiakkaille materiaalia, joita he pystyvät hyödyntämään liiketoiminnassa tehdäkseen parempia luottopäätöksiä ja välttämään kassavajetta, maksuviiveitä sekä saatavien perintää.

Holvi on yrityksesi talouden koti  – yritystili ja -kortti, laskutus, verkkokauppa sekä kirjanpidon valmistelu saman katon alla. Holvi on suomalaisten pienyrittäjien perustama, joten tiedämme, ettei yrittäjyys ole aina helppoa. Haluamme poistaa häiriötekijät ja tehdä yrittäjien arjesta yksinkertaisempaa.

https://www.holvi.com/fi/


ilonaworks perintäritarin kumppani

Meille yrittäjien auttaminen on liiketoimintamme perusta. On siten luonnollista, että palvelumme löytyy myös parhaalta suomalaiselta yrityspalveluita tarjoavalta ja vertaavalta alustalta, ilona.worksilta. Heidän palvelutarjontansa perustuu avoimuuteen, läpinäkyvyyteen ja luotettavuuteen. Samainen kolmikko yhdistää siten toimintojamme!

ilona.works on perustettu vuonna 2017 helpottamaan yrittäjiä tekemään parempia ostopäätöksiä yritystoiminnan palveluista. Alusta kokoaa yhteen luotettavia palveluntarjoajia eri toimialoilta, joita yrittäjät pystyvät vertailemaan sivustolla. Oli tarpeesi sitten kirjanpito, lakiapu, yel-vakuutukset tai uudet kotisivut niin ilona.works on tehnyt palveluiden vertailun puolestasi mahdollisimman helpoksi ja selkeäksi.

https://ilona.works/


NewCo Neuvoa Antava Uusyrityskeskus Perintäritari kumppani

Mistä aloittava yrittäjä saa apua ja tukea liiketoimintansa käynnistämiseen? Tuleehan kaikki yrittäjyyden osa-alueet varmasti huomioitua kestävästi? Onko liikeidea varmasti koeponnistettu? Näihin kysymyksiin antaa vastauksia, näkökulmia ja rakentavia keskusteluja Suomen Uusyrityskeskukset (SUK) ry.

Me toimimme sekä Etelä-Pohjanmaan Uusyrityskeskus ry:n eli Neuvoa Antavan että Helsingin Uusyrityskeskus ry:n eli NewCo Helsingin asiantuntijana tarjoten yrittäjille apua maksuvalvonnassa ja luotonhallinnassa. Uskomme siihen, että mitä paremmin perintä pystytään ennaltaehkäisemään, sitä kestävämpää liiketoimintaa pystytään toteuttamaan. Muun muassa perintäoppaamme on ladattavissa sekä Neuvoa Antavan että NewCo Helsingin kotisivuilla.

https://newcohelsinki.fi/fi/

https://www.neuvoa-antava.fi/


Taloushallintoliitto Perintäritari kumppani

Haluamme antaa taloushallinnon ammattilaisille oman vaihtoehtomme maksuvalvontaan, jonka vuoksi olemme Taloushallintoliiton yhteistyöjäsen. Tilitoimistot ovat yrittäjien oikeita käsiä ja me tilitoimistojen tärkeitä linkkejä luoton- ja kassavirranhallintaan.

Suomen Taloushallintoliitto ry (TAL) on auktorisoitujen tilitoimistojen ja taloushallinnon konsulttiyritysten toimialaliitto, jonka päämääränä on kehittää toimialaa yhdessä jäsenyritystensä kanssa. Taloushallintoliiton jäsenyritykset hoitavat yli 140 000 suomalaisen yrityksen ja yhteisön taloushallintoa ja jäsenyrityksissä lasketaan yli 300 000 palkkapussia kuukaudessa. Liiton jäsenet tarjoavat mm. talousjohtamisen, verotuksen, palkkahallinnon, rahoituksen ja yrityskauppakonsultoinnin palveluja erityisesti pk-yrityksille.

https://taloushallintoliitto.fi/


7. Talouskasvatus ja talousongelmat


Mun talous Perintäritarin kumppani

On puhuttu paljon siitä, että nuorille on tarjolla liian vähän talousopetusta, mikä aiheuttaa tulevaisuudessa talousongelmia. Ei pidä paikkaansa. Mun talous -verkosto pyrkii lisäämään oppia, osaamista ja tietoisuutta, jotta nuoret voisivat tulevaisuudessa tehdä järkeviä valintoja oman taloutensa hallitsemiseksi. Olemme osana verkostoa ja tuomme siellä perintätoimiston näkemystä ja ääntä nuorten ja verkostolaisten tietoisuuteen.

Mun talous -verkosto kokoaa yhteen nuorten parissa työskenteleviä järjestöjä, yrityksiä, oppilaitoksia sekä finanssialan ja julkishallinnon toimijoita. Tavoitteena on nuorten taloudellisen lukutaidon kehittyminen ja talousongelmien väheneminen. Ajatuksia ja hyviä käytäntöjä jaetaan muun muassa teemallisissa tapahtumissa ja seminaareissa. Verkoston kantavia voimia ovat yhteistyö, avoimuus ja voittoa tavoittelemattomuus. Tähän verkostoon kannattaa liittyä mukaan.

https://muntalous.fi/


Yrityskylä Perintäritari kumppani

Yrittäjyys- ja talouskasvatus. Sydämemme asia. Haluamme jakaa kokemuksemme, osaamisemme sekä asiantuntemuksemme erityisesti nuorille, jotta he osaisivat tehdä tulevaisuudessa oikeita ja kestäviä päätöksiä oman polkunsa osalta. Se, että saamme tehdä tätä yhteistyössä Yrityskylän kanssa, on meille valtava kunnia. Lukukaudella 2020-2021 Helsinki-Vantaan Yrityskylässä alakoululaiset toimivat Perintäritarina auttaen muita yrityksiä maksuvalvonnassa.

Yrityskylässä nuori saa toimia yhden päivän ajan yrittäjänä/yrityksen työntekijänä samalla toimien kuluttajana ja kansalaisena osana suomalaista yhteiskuntaa. Yrityskylä on maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu suomalainen oppimiskokonaisuus, joka tarjoaa kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisille myönteisiä kokemuksia työelämästä, taloudesta ja yhteiskunnasta. Yrityskylän visiona on, että jokaisella suomalaisella on rohkeutta ja intoa toimia yritteliäänä yhteiskunnan jäsenenä.

https://yrityskyla.fi/


suomi.fi Yritys-Suomi talousapu Perintäritarin kumppani

Talousvaikeudet ja maksuongelmat ovat osa yrittäjyyden riskiä. Kuitenkaan harva tietää, että meillä on Suomessa tarjolla matalan kynnyksen talousapua, jota yritykset/yrittäjät voivat maksuttomasti hyödyntää. Yli 20 yritystalouden ammattilaista auttaa yrityksiä maksuvaikeuksien ilmetessä. Meidän vastuumme ja velvollisuutemme on lisätä talousavun tietoisuutta niin asiakkaillemme kuin myös muille yrittäjille. Yritys-Suomi Talousavun asiantuntijat tavoittaa numerosta 029 502 4880.

Yritys-Suomi Talousapu -neuvontapalvelu on ELY-keskusten yhteydessä toimiva julkisrahoitteinen palvelu erityisesti pienille yrityksille ja elinkeinonharjoittajille. Neuvojat ovat yrityksen talouden- ja terveyttämisen asiantuntijoita. Palvelu luottamuksellista ja maksutonta kaikkialle Suomessa (poislukien Ahvenanmaa). Mikäli yrityksellesi on kertynyt maksamattomia laskuja, et suoriudu lainoista, myynti sakkaa, et jaksa talousvaikeuksien kanssa yksin tai haluat yleisesti keskustella yritystoimintasi tulevaisuudesta, niin suosittelemme ehdottomasti olemaan yhteydessä Yritys-Suomi Talousapuun.

Yritys-Suomi Talousapu


Maksuongelmien kanssa painivat kokevat usein jäävänsä yksin ilman asiantuntevaa apua. Kuluttajille maksutonta talous- ja velkaneuvontaa tarjoaa valtion oikeusaputoimistojen lisäksi Takuusäätiö. Koska me perintätoimistot kohtaamme ensimmäisten joukossa ylivelkaantumisriskin omaavia henkilöitä, koemme velvollisuutenamme tarjota heille Takuusäätiön apua. Se on osa yhteiskuntavastuutamme. Takuusäätiöltä saa avun joko Kysy rahasta -chatissa tai Velkalinjan numerosta 0800 9 8009.

Takuusäätiö on kotitalouksien arjen raha-asioiden asiantuntija, joka auttaa ihmisiä ottamaan oman taloutensa haltuun. Takuusäätiö on perustettu 1990 ja säätiössä tehty työ on auttanut noin 75 000 velkaongelmiin joutunutta ihmistä reilun 25 vuoden aikana. Takuusäätiö myöntää takauksia pankista nostettaviin järjestelylainoihin, tarjoaa turvallisia pienlainoja  ja tarjoaa maksutonta velkaneuvontaa. Kenenkään ei tarvitse jäädä ongelmien kanssa yksin, joten pidetään läheisistämme huolta.

https://www.takuusaatio.fi/


8. Hyväntekeväisyys


Perintäritari ja SJK-juniorit yhteistyö hyväntekeväisyys

Toteutimme vuonna 2019 koko vuoden kestävän hyväntekeväisyysohjelman SJK-juniorit ry:n kanssa. Lahjoitimme jokaisesta onnistuneesta perintätoimeksiannosta kaksi euroa RESPECT-rahastolle, joka tukee seuran vähävaraisten perheiden lasten harrastamista SJK-junioreissa. Vuonna 2020 lahjoitamme rahastoon kertasijoituksen, joka on hieman edellisvuotta suurempi.

SJK-juniorit on nimensä mukaisesti Veikkausliigaa pelaavan SJK:n junioritoimintaan keskittynyt yhdistys. Se kattaa lapsissa 12 ikäluokan lisäksi erityisliikuntaryhmä Tiikerit. SJK-juniorit on rekisteröityjen pelaajien määrässä Vaasan piirin suurin seura yhdessä VPS-junioreiden kanssa.

https://www.sjk-juniorit.fi/info/respect_hakemus/


Blogikirjoituksiamme aiheesta

“Miksi Fennoa? Neljä tilitoimistoa antaa näkemyksensä”

16.6.2020

“Yritys-Suomen Talousavussa puhelimet soivat nyt taukoamatta”

17.4.2020

“SJK:n RESPECT-rahasto jatkaa hyväntekeväisyyskohteenamme”

10.3.2020

“Asiakastieto tarjoaa dataa parempiin luottopäätöksiin”

15.10.2019

“Laskurahoitus ja sen mahdollisuudet luotonhallinnassa”

19.3.2019

“Takuusäätiössä toteutetaan sosiaalista perintää. Mitä se tarkoittaa?”

13.11.2018

“Oddcoll on meidän näköinen tie kansainvälistymiseen”

11.7.2017