Kumppanimme

Suomen Asiakastieto Perintäritarin kumppani

Luottotappio syntyy luotonantohetkellä. Kaikilla sen jälkeen tehtävillä toimenpiteillä pyritään minimoimaan vahingot. Tämän vuoksi luotonantohetkeen kannattaa kiinnittää erityisen tarkkaa huomiota. Suomen Asiakastieto tarjoaa luottopäätösten tueksi erinomaisia työkaluja, jotta yritykset pystyvät vähentämään luottotappioita ja minimoimaan perintää. Asiakastieto tarjoaa pienyrittäjille neljää selkeää tuoteportfoliota luottopäätösten tueksi.

Suomen Asiakastieto Oy on johtavia digitaalisten yritys- ja luottotietopalvelujen toimittajia Suomessa. Tuotteita ja palveluita käytetään ensisijaisesti riskienhallinnassa, taloushallinnossa, päätöksenteossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. He turvaavat sekä yritysten että kuluttajien toimintamahdollisuudet luottoihin ja kaupankäyntiin liittyvissä asioissa.

https://www.asiakastieto.fi/web/fi/


BLF Asianajotoimisto Perintäritari kumppani

Mikäli saatava on riitainen, emme voi jatkaa saatavan perintää. Näissä tapauksissa olemme poikkeuksetta suositelleet asiakkaille BLF Asianajotoimisto Oy:tä asioiden eteenpäin viemisessä. BLF on ollut meille todellinen LakiRitari.

BLF Asianajotoimisto Oy on valtakunnallisesti toimiva liikejuridiikkaan keskittynyt asianajotoimisto, jonka vahvuuksia ovat ratkaisukeskeisyys, liiketoimintalähtöisyys ja huippuasiantuntemus. BLF hoitaa sopimusjuridiikan ja yrityskauppojen lisäksi myös oikeudenkäyntiasioita 20 vuoden kokemuksella.

http://www.law.fi/


Rahoittaja Corona Capital perintäritarin kumppani

Olisitko valmis maksamaan pienen korvauksen siitä, että saat avoimesta laskusta rahat käyttöösi jopa saman päivän aikana eikä tarvitsisi odottaa suoritusta maksuehtojen mukaisesti kahden viikon tai kuukauden päähän? Corona Capital Oy:n laskurahoitus mahdollistaa nopean rahoituksen pikaisiin tarpeisiin niin yksittäisissä laskuissa kuin isommissa massoissa.

Täysin suomalaisomisteinen Corona Capital Oy (Rahoittaja.fi) auttaa yrityksiä nopeuttamaan kassankiertoa ostamalla yritysten välisiä myyntilaskuja. Lisäksi he rahoittavat yrityksiä myöntämällä yrityslainaa. Heidän erittäin asiakaslähtöinen henkilökunta palvelee niin yrittäjiä kuin yrityksiä ympäri Suomen.

https://rahoittaja.fi


Fennoa Perintäritari kumppani

Löydymme Fennoan taloushallinnon ohjelmistosta maksumuistutusten ja saatavien perinnän kumppanina yhden painikkeen takaa. Sen myötä Fennoan käyttäjien on erittäin helppoa ja nopeaa siirtää toimeksiannot Perintäritarin hoidettavaksi ja tilityksemme kohdistuu alkuperäisellä viitenumerolla oikein järjestelmässä.

Fennoa Oy on vuonna 2014 perustettu täysin kotimaisessa yksityisomistuksessa oleva yritys. Yrityksen tuote, Fennoa, on taloushallinnon kokonaisratkaisu tilitoimistoille, jotka tarjoavat ohjelmiston yhteiskäyttöön pk-yritysasiakkailleen. Fennoaa käytetään jo yli tuhannessa yrityksessä satojen tyytyväisten kirjanpitäjien ja yrittäjien toimesta. Se toimii täysin ylläpidettynä pilvipalveluna ja sen käyttäminen on helppoa ja onnistuu millä tahansa internet-selaimella.

https://www.fennoa.com


Perintäritari kumppani Guida Invest

Yritykset tarvitsevat usein nopeasti rahoitusta liiketoiminnalleen, jotta esimerkiksi investoinneista tai palkkakuluista selvitään sovitusti. Laskurahoitus mahdollistaa saatavien kotiuttamisen välittömästi käyttöösi oli maksuehto sitten 7 tai 30 päivää. Guida Invest on ollut luotettava rahoituskumppani asiakkaillemme.

Guida Invest Oy rahoittaa kasvavia ja kehittyviä pk-yrityksiä laskurahoituksella, tilausrahoituksella, leasingilla ja pääomasijoituksilla. Pääinstrumentti on joustava laskurahoitus, jossa laskujen rahoittamiseen yhdistetään limiittityyppinen tilausrahoitus. Joustava factoring-sopimus auttaa asiakkaita kasvussa, sesonkiluonteisen liiketoiminnan pyörittämisessä sekä yllättävissä rahoitustarpeissa. Palvelussa yhdistyvät henkilökohtaisuus, nopeus ja joustavuus.

https://www.guida.fi


Holvi Perintäritari kumppani

Olemme nopea ja matalan kynnyksen apu sekä tietotoimisto Holvin käyttäjille. Tuotamme Holvin asiakkaille materiaalia, joita he pystyvät hyödyntämään liiketoiminnassa tehdäkseen parempia luottopäätöksiä ja välttämään kassavajetta, maksuviiveitä sekä saatavien perintää.

Holvi on uudenlainen yrittäjille, freelancereille ja yhteisöille suunniteltu digitaalinen palvelu, joka helpottaa yrityksen taloudenhallintaa. Holvin perustivat suomalaiset pienyrittäjät. Palvelun ytimessä on yritystili ja siihen liitetty kattava valikoima yritystoimintaa helpottavia työkaluja, kuten maksukortti, laskutustyökalu ja työkalut maksujen keräämiseen.

https://about.holvi.com/fi


Mun talous Perintäritarin kumppani

On puhuttu paljon siitä, että nuorille on tarjolla liian vähän talousopetusta, mikä aiheuttaa tulevaisuudessa talousongelmia. Ei pidä paikkaansa. Mun talous -verkosto pyrkii lisäämään oppia, osaamista ja tietoisuutta, jotta nuoret voisivat tulevaisuudessa tehdä järkeviä valintoja oman taloutensa hallitsemiseksi. Olemme osana verkostoa ja tuomme siellä perintätoimiston näkemystä ja ääntä nuorten ja verkostolaisten tietoisuuteen.

Mun talous -verkosto kokoaa yhteen nuorten parissa työskenteleviä järjestöjä, yrityksiä, oppilaitoksia sekä finanssialan ja julkishallinnon toimijoita. Tavoitteena on nuorten taloudellisen lukutaidon kehittyminen ja talousongelmien väheneminen. Ajatuksia ja hyviä käytäntöjä jaetaan muun muassa teemallisissa tapahtumissa ja seminaareissa. Verkoston kantavia voimia ovat yhteistyö, avoimuus ja voittoa tavoittelemattomuus. Tähän verkostoon kannattaa liittyä mukaan.

https://muntalous.fi


Oddcoll Perintäritari kumppani

Koska tarjoamme itse palveluamme Suomen rajojen sisäpuolella, haluamme mahdollistaa asiakkaillemme avun myös kansainvälisessä perinnässä. Olemme Oddcollin suomalainen kumppani ja autamme sen myötä ulkomaalaisia yrityksiä saatavien perinnässä Suomalaisilta asiakkailtaan.

Oddcoll Ab on ruotsalainen riippumaton perintätoimistojen kumppaniverkosto, jossa on yksi perintätoimisto kustakin kohdemaasta huolehtii saatavien perinnästä. Palvelun/alustan avulla yritykset voivat toteuttaa perintää 44 maassa ympäri Eurooppaa. Kuluriskin kantaa perintätoimistot ja vain onnistumisista peritään 9,5% provisio.

https://oddcoll.com/fi/


Perintäritari ja SJK-juniorit yhteistyö hyväntekeväisyys

Toteutamme vuonna 2019 koko vuoden kestävän hyväntekeväisyysohjelman SJK-juniorit ry:n kanssa. Lahjoitamme jokaisesta onnistuneesta perintätoimeksiannosta kaksi euroa RESPECT-rahastolle, joka tukee seuran vähävaraisten perheiden lasten harrastamista SJK-junioreissa.

SJK-juniorit on nimensä mukaisesti Veikkausliigaa pelaavan SJK:n junioritoimintaan keskittynyt yhdistys. Se kattaa lapsissa 12 ikäluokan lisäksi erityisliikuntaryhmä Tiikerit. SJK-juniorit on rekisteröityjen pelaajien määrässä Vaasan piirin suurin seura yhdessä VPS-junioreiden kanssa.

https://www.sjk-juniorit.fi/info/respect_hakemus/


SumUp Perintäritarin kumppani

Yritykset voivat ehkäistä laskutuksesta syntyviä luottotappioriskejä ja tehostaa taloushallintoa ottamalla käyttöön useampia maksutapoja. Erityisesti B2C-liiketoiminnassa asiakkaiden maksamista voidaan helpottaa SumUp-lukijalla, joka hyväksyy kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Google Payn ja Apple Payn.

Yli miljoona pienyritystä maailmanlaajuisesti luottaa SumUpin palveluun tarjotessaan korttimaksumahdollisuutta asiakkailleen. Käyttöönotto on nopeaa ja helppoa, tilitykset tulevat 2-3 pankkipäivän kuluessa eikä palvelussa ole mitään kiinteitä vuosi- tai kuukausimaksuja. Alla olevan linkin kautta saa SumUpin maksupäätteen itselleen 19€ hintaan.

https://sumup.fi/perintaritari/


suomi.fi Yritys-Suomi talousapu Perintäritarin kumppani

Talousvaikeudet ja maksuongelmat ovat osa yrittäjyyden riskiä. Kuitenkaan harva tietää, että meillä on Suomessa tarjolla matalan kynnyksen talousapua, jota yritykset/yrittäjät voivat maksuttomasti hyödyntää. Yli 20 yritystalouden ammattilaista auttaa yrityksiä maksuvaikeuksien ilmetessä. Meidän vastuumme ja velvollisuutemme on lisätä talousavun tietoisuutta niin asiakkaillemme kuin myös muille yrittäjille. Yritys-Suomi Talousavun asiantuntijat tavoittaa numerosta 029 502 4880.

Yritys-Suomi Talousapu -neuvontapalvelu on ELY-keskusten yhteydessä toimiva julkisrahoitteinen palvelu erityisesti pienille yrityksille ja elinkeinonharjoittajille. Neuvojat ovat yrityksen talouden- ja terveyttämisen asiantuntijoita. Palvelu luottamuksellista ja maksutonta kaikkialle Suomessa (poislukien Ahvenanmaa). Mikäli yrityksellesi on kertynyt maksamattomia laskuja, et suoriudu lainoista, myynti sakkaa, et jaksa talousvaikeuksien kanssa yksin tai haluat yleisesti keskustella yritystoimintasi tulevaisuudesta, niin suosittelemme ehdottomasti olemaan yhteydessä Yritys-Suomi Talousapuun.

Yritys-Suomi Talousapu


Takuusäätiö on Perintäritarin kumppani

Maksuongelmien kanssa painivat kokevat usein jäävänsä yksin ilman asiantuntevaa apua. Kuluttajille maksutonta talous- ja velkaneuvontaa tarjoaa valtion oikeusaputoimistojen lisäksi Takuusäätiö. Koska me perintätoimistot kohtaamme ensimmäisten joukossa ylivelkaantumisriskin omaavia henkilöitä, koemme velvollisuutenamme tarjota heille Takuusäätiön apua. Se on osa yhteiskuntavastuutamme. Takuusäätiöltä saa avun joko Kysy rahasta -chatissa tai Velkalinjan numerosta 0800 9 8009.

Takuusäätiö on kotitalouksien arjen raha-asioiden asiantuntija, joka auttaa ihmisiä ottamaan oman taloutensa haltuun. Takuusäätiö on perustettu 1990 ja säätiössä tehty työ on auttanut noin 75 000 velkaongelmiin joutunutta ihmistä reilun 25 vuoden aikana. Takuusäätiö myöntää takauksia pankista nostettaviin järjestelylainoihin, tarjoaa turvallisia pienlainoja  ja tarjoaa maksutonta velkaneuvontaa. Kenenkään ei tarvitse jäädä ongelmien kanssa yksin, joten pidetään läheisistämme huolta.

https://www.takuusaatio.fi/


Taloushallintoliitto Perintäritari kumppani

Haluamme antaa taloushallinnon ammattilaisille oman vaihtoehtomme maksuvalvontaan, jonka vuoksi olemme Taloushallintoliiton yhteistyöjäsen. Tilitoimistot ovat yrittäjien oikeita käsiä ja me tilitoimistojen tärkeitä linkkejä luoton- ja kassavirranhallintaan.

Suomen Taloushallintoliitto ry (TAL) on auktorisoitujen tilitoimistojen ja taloushallinnon konsulttiyritysten toimialaliitto, jonka päämääränä on kehittää toimialaa yhdessä jäsenyritystensä kanssa. Taloushallintoliiton jäsenyritykset hoitavat yli 140 000 suomalaisen yrityksen ja yhteisön taloushallintoa ja jäsenyrityksissä lasketaan yli 300 000 palkkapussia kuukaudessa. Liiton jäsenet tarjoavat mm. talousjohtamisen, verotuksen, palkkahallinnon, rahoituksen ja yrityskauppakonsultoinnin palveluja erityisesti pk-yrityksille.

https://taloushallintoliitto.fi


ETUSIVU
Tarinamme
Palvelumme
Asiakkaitamme
          Kumppanimme
Missio, Visio & Arvot