Kumppanimme

BLF Asianajotoimisto Perintäritari kumppani

Mikäli saatava on riitainen, emme voi jatkaa saatavan perintää. Näissä tapauksissa olemme poikkeuksetta suositelleet asiakkaille BLF Asianajotoimisto Oy:tä asioiden eteenpäin viemisessä. BLF on ollut meille todellinen LakiRitari.

BLF Asianajotoimisto Oy on valtakunnallisesti toimiva liikejuridiikkaan keskittynyt asianajotoimisto, jonka vahvuuksia ovat ratkaisukeskeisyys, liiketoimintalähtöisyys ja huippuasiantuntemus. BLF hoitaa sopimusjuridiikan ja yrityskauppojen lisäksi myös oikeudenkäyntiasioita 20 vuoden kokemuksella.

http://www.law.fi/


Fennoa Perintäritari kumppani

Löydymme Fennoan taloushallinnon ohjelmistosta maksumuistutusten ja saatavien perinnän kumppanina yhden painikkeen takaa. Sen myötä Fennoan käyttäjien on erittäin helppoa ja nopeaa siirtää toimeksiannot Perintäritarin hoidettavaksi ja tilityksemme kohdistuu alkuperäisellä viitenumerolla oikein järjestelmässä.

Fennoa Oy on vuonna 2014 perustettu täysin kotimaisessa yksityisomistuksessa oleva yritys. Yrityksen tuote, Fennoa, on taloushallinnon kokonaisratkaisu tilitoimistoille, jotka tarjoavat ohjelmiston yhteiskäyttöön pk-yritysasiakkailleen. Fennoaa käytetään jo yli tuhannessa yrityksessä satojen tyytyväisten kirjanpitäjien ja yrittäjien toimesta. Se toimii täysin ylläpidettynä pilvipalveluna ja sen käyttäminen on helppoa ja onnistuu millä tahansa internet-selaimella.

https://www.fennoa.com


 

Perintäritari kumppani Guida Invest

Yritykset tarvitsevat usein nopeasti rahoitusta liiketoiminnalleen, jotta esimerkiksi investoinneista tai palkkakuluista selvitään sovitusti. Laskurahoitus mahdollistaa saatavien kotiuttamisen välittömästi käyttöösi oli maksuehto sitten 7 tai 30 päivää. Guida Invest on ollut luotettava rahoituskumppani asiakkaillemme.

Guida Invest Oy rahoittaa kasvavia ja kehittyviä pk-yrityksiä laskurahoituksella, tilausrahoituksella, leasingilla ja pääomasijoituksilla. Pääinstrumentti on joustava laskurahoitus, jossa laskujen rahoittamiseen yhdistetään limiittityyppinen tilausrahoitus. Joustava factoring-sopimus auttaa asiakkaita kasvussa, sesonkiluonteisen liiketoiminnan pyörittämisessä sekä yllättävissä rahoitustarpeissa. Palvelussa yhdistyvät henkilökohtaisuus, nopeus ja joustavuus.

https://www.guida.fi


Holvi Perintäritari kumppani

Olemme nopea ja matalan kynnyksen apu sekä tietotoimisto Holvin käyttäjille. Tuotamme Holvin asiakkaille materiaalia, joita he pystyvät hyödyntämään liiketoiminnassa tehdäkseen parempia luottopäätöksiä ja välttämään kassavajetta, maksuviiveitä sekä saatavien perintää.

Holvi on uudenlainen yrittäjille, freelancereille ja yhteisöille suunniteltu digitaalinen palvelu, joka helpottaa yrityksen taloudenhallintaa. Holvin perustivat suomalaiset pienyrittäjät. Palvelun ytimessä on yritystili ja siihen liitetty kattava valikoima yritystoimintaa helpottavia työkaluja, kuten maksukortti, laskutustyökalu ja työkalut maksujen keräämiseen.

https://about.holvi.com/fi


 

Oddcoll Perintäritari kumppani

Koska tarjoamme itse palveluamme Suomen rajojen sisäpuolella, haluamme mahdollistaa asiakkaillemme avun myös kansainvälisessä perinnässä. Olemme Oddcollin suomalainen kumppani ja autamme sen myötä ulkomaalaisia yrityksiä saatavien perinnässä Suomalaisilta asiakkailtaan.

Oddcoll Ab on ruotsalainen riippumaton perintätoimistojen kumppaniverkosto, jossa on yksi perintätoimisto kustakin kohdemaasta huolehtii saatavien perinnästä. Palvelun/alustan avulla yritykset voivat toteuttaa perintää 44 maassa ympäri Eurooppaa. Kuluriskin kantaa perintätoimistot ja vain onnistumisista peritään 9,5% provisio.

https://oddcoll.com/fi/


 

Perintäritari ja SJK-juniorit yhteistyö hyväntekeväisyys

Toteutamme vuonna 2019 koko vuoden kestävän hyväntekeväisyysohjelman SJK-juniorit ry:n kanssa. Lahjoitamme jokaisesta onnistuneesta perintätoimeksiannosta kaksi euroa RESPECT-rahastolle, joka tukee seuran vähävaraisten perheiden lasten harrastamista SJK-junioreissa.

SJK-juniorit on nimensä mukaisesti Veikkausliigaa pelaavan SJK:n junioritoimintaan keskittynyt yhdistys. Se kattaa lapsissa 12 ikäluokan lisäksi erityisliikuntaryhmä Tiikerit. SJK-juniorit on rekisteröityjen pelaajien määrässä Vaasan piirin suurin seura yhdessä VPS-junioreiden kanssa.

https://www.sjk-juniorit.fi/info/respect_hakemus/


 

Taloushallintoliitto Perintäritari kumppani

Haluamme antaa taloushallinnon ammattilaisille oman vaihtoehtomme maksuvalvontaan, jonka vuoksi olemme Taloushallintoliiton yhteistyöjäsen. Tilitoimistot ovat yrittäjien oikeita käsiä ja me tilitoimistojen tärkeitä linkkejä luoton- ja kassavirranhallintaan.

Suomen Taloushallintoliitto ry (TAL) on auktorisoitujen tilitoimistojen ja taloushallinnon konsulttiyritysten toimialaliitto, jonka päämääränä on kehittää toimialaa yhdessä jäsenyritystensä kanssa. Taloushallintoliiton jäsenyritykset hoitavat yli 140 000 suomalaisen yrityksen ja yhteisön taloushallintoa ja jäsenyrityksissä lasketaan yli 300 000 palkkapussia kuukaudessa. Liiton jäsenet tarjoavat mm. talousjohtamisen, verotuksen, palkkahallinnon, rahoituksen ja yrityskauppakonsultoinnin palveluja erityisesti pk-yrityksille.

https://taloushallintoliitto.fi


ETUSIVU
Tarinamme
Palvelumme
Asiakkaitamme
          Kumppanimme
Missio, Visio & Arvot