Toimintamme missio, visio ja arvot


MISSIO


Perintäritarin visio on olla arvostetuin ja halutuin kumppani yritysten välisten saatavien perinnässä

“Autamme yrityksiä kotiuttamaan saatavansa laadukkaasti ja asiakassuhdetta vaalien.”

Meille asiakaslähtöisyys on kaikki kaikessa ja pyrimme se edellä laadukkaaseen ja tehokkaaseen perintään. Asiakassuhteet eivät saa vaarantua perintätoimenpiteiden myötä. Haluamme integroitua kumppaneidemme luottopolitiikkaan.


VISIO


“Olla arvostetuin ja halutuin kumppani yritysten saatavien perinnässä.”

Olemme pieni toimija alalla, mutta se tuo meille myös vahvuuden: keskitymme tekemisessämme jokaiseen asiakkaaseen henkilökohtaisesti. Meille hyvä perintätapa ei riitä, vaan sen tulee olla parasta mahdollista.


ARVOT


“Auttaminen, arvostus, vastuullisuus ja jatkuva oppiminen”

  1. Auttaminen – Tärkein tehtävämme niin velkojan kuin velallisen suuntaan on auttaa maksamiseen ja kassavirran hallintaan liittyvien ongelmien ratkaisemisessa.
  2. Arvostus – Sekä velkojat että velalliset ovat yhtä arvokkaita näkökulmastamme. Inhimillisyys, kohteliaisuus ja henkilökohtaisuus ovat meidän toimintatapojamme.
  3. Vastuullisuus – Pyrimme toimillamme vähentämään ihmisten ja yritysten velkaantumista tulevaisuudessa ja kannamme vastuumme paremman yhteiskunnan puolesta.
  4. Jatkuva oppiminen – Oikea ja ajantasainen tieto alasta on toiminnan perusta. Keräämme aktiivisesti palautetta ja kehitämme toimintoja asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Näihin arvoihin sitoutumalla pystymme toimimaan joka suuntaan kestävästi ja tuomme lisäarvoa yritysten luottopolitiikaan.


Blogikirjoituksiamme aiheesta


“Kohti uusia tavoitteita”

19.1.2021