Uutiskirje ja perintäopas


Uutiskirje ja perintäopas


Perintäritarin uutiskirje on saatavilla

Haluamme lisätä yritysten tietoisuutta perintäalasta ja luotonhallinnasta. Sen vuoksi olemme tuottaneet perintäoppaan, joka on kohdistettu etenkin yksinyrittäjille ja pk-yrityksille. Se on täysin maksuton ja sen saa tilaamalla uutiskirjeemme. ”Perintäopas pk-yrityksille” on luotu helposti luettavaksi: esimerkkien avulla yrittäjät pystyvät mukautumaan eri tilanteisiin ja soveltamaan esimerkkejä omaan toimintaansa. Siinä on myös käsitelty perintäprosessin vaiheita, jotta yrittäjät tietävät mitkä ovat heidän oikeutensa, mahdollisuutensa ja vaihtoehtonsa, jos asiakas ei ajoissa laskuaan ole maksanut

Tilatessasi uutiskirjeemme, saat meiltä sisältöä, perinnästä, maksuvalvonnasta, luotonhallinnasta ja yrittäjyydestä. Lähetämme jokaisen tuottamamme blogikirjoituksen ja uutisen sähköpostiisi, jotta pysyt mahdollisimman hyvin ajan tasalla Perintäritarin ja alamme tapahtumista. Tuotamme sisältöä noin kerran kuukaudessa. Tilaa uutiskirjeemme täyttämällä alla oleva lomake.

Halutessasi sinulla on myös mahdollisuus ladata tuottamamme perintäopas kumppanimme NewCo:n (Helsingin Uusyrityskeskus) kotisivuilta.

Tilaa uutiskirje ja perintäopas

* pakolliset kentät
Onko teillä tällä hetkellä perittäviä saatavia? *

Käytättekö jo jonkun perintätoimiston palveluita? *

Saammeko esitellä teille palveluamme tarkemmin? *


Saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jonka hyväksymällä lähetämme sinulle seuraavan uutiskirjeemme automaattisesti.

ETUSIVU
Toimeksiantajat & Velalliset
          Uutiskirje ja perintäopas
Perintäprosessi
Perintäsanastoa
Hyödyllisiä linkkejä