Uutiskirje ja perintäopas


Uutiskirje ja perintäopas


Perintäritarin uutiskirje on saatavilla

Haluamme lisätä yritysten tietoisuutta perintäalasta ja luotonhallinnasta. Sen vuoksi olemme tuottaneet perintäoppaan, joka on kohdistettu etenkin yksinyrittäjille ja pk-yrityksille. Se on täysin maksuton ja sen saa tilaamalla uutiskirjeemme. ”Perintäopas pk-yrityksille” on luotu helposti luettavaksi: esimerkkien avulla yrittäjät pystyvät mukautumaan eri tilanteisiin ja soveltamaan esimerkkejä omaan toimintaansa. Siinä on myös käsitelty perintäprosessin vaiheita, jotta yrittäjät tietävät mitkä ovat heidän oikeutensa, mahdollisuutensa ja vaihtoehtonsa, jos asiakas ei ajoissa laskuaan ole maksanut

Haluamme myös tiivistää alaamme ja yrittäjyyttä koskevat uutiset yrittäjien saataville. Sen vuoksi tuotamme kuukausittaisen uutiskirjeen, joka kokoaa mielestämme mielenkiintoisimmat aiheet/uutisoinnit yhteen kirjeeseen. Tietysti se sisältää myös Perintäritarin omat kirjotukset edelliskuulta. Halutessasi lähetämme sinulle jokaisen blogikirjoituksen myös julkaisupäivänä sähköpostiisi.

Tilatessasi uutiskirjeemme, saat meiltä sisältöä luotonhallinnasta ja yrittäjyydestä. Voit valita itse haluatko sähköpostia joko 12 kertaa vuodessa (pelkkä kuukausittainen uutiskirje) tai muutaman kerran kuukaudessa (blogikirjoitukset julkaisupäivinä). Emme siis spämmää yhtään ylimääräistä postia, vaan kunnioitamme tilaustasi. Tilaa ”Perintäopas pk-yrityksille” ja uutiskirjeemme täyttämällä alla oleva lomake.

 

Tilaa uutiskirje ja perintäopas

Haluan tilata *


Onko teillä tällä hetkellä perittäviä saatavia? *


Käytättekö jo jonkun perintätoimiston palveluita? *


Saammeko esitellä teille palveluamme tarkemmin? *


Saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jonka hyväksymällä lähetämme sinulle uusimman uutiskirjeemme.

ETUSIVU
Toimeksiantajat & Velalliset
          uutiskirje ja perintäopas
Perintäprosessi
Perintäsanastoa
Hyödyllisiä linkkejä