Yripodi for Evripodi on podcast yrittäjyydestä – Juha toinen isännistä

Yripodi for Evripodi podcastSyyskuun lopulla julkaistiin Suplassa ja Spotifyssa Yripodi for Evripodin ensimmäinen jakso. Kyseinen podcast käsittelee joka toinen viikko päiväkahvien merkeissä ajankohtaisia uutisia yrittäjyyden ympäriltä ja joka toinen viikko yrittäjävieraat pääsevät ääneen kertomaan omaa tarinaansa mielenkiintoisten aihealueiden tiimoilta. Podcast on jatkumoa keväällä aloitetulle Yrittäjän podcastille, jonka asiantuntijuusjaksoja Pauli Reinikainen tuottaa edelleen aktiivisesti eri alojen asiantuntijoiden kanssa.

Ensimmäisenä aiheena oli yrittäjän hyvinvointi ja jaksaminen. Duudsoni Jarno Laasala oli kertomassa omasta matkastaan: miten burnout hänelle ilmeni vajaat 10 vuotta sitten ja miten hän siitä selvisi. Toinen vierasjakso käsitteli vastuullisuutta ja siinä Kotipizza Groupin viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Antti Isokangas kertoo miten Kotipizzassa määritellään vastuullisuus ja miten puheet viedään teoiksi. Kyseinen jakso tuli ulos tänä aamuna. Pääset kuuntelemaan sen tästä.

Juhan lisäksi toinen podcastin isäntä on juontaja-yrittäjä Harri Kolehmainen (It’s me Harry). Uusi jakso tulee ulos Suplasta ja Spotifysta joka perjantai-aamu.

Lue myös Suomen Yrittäjien uutinen aiheesta.